ШАХТА

Виктор Вацко: "Шахтер" рискует получить немотивированного игрока"

26.01.2015 13:30

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный спортивный журналист Виктор Вацко проанализировал слухи вокруг перехода Дугласа Косты в "Челси" и решил прокомментировать ситуацию.

"Дуглас Коста - дуже сильний футболіст. І, звичайно, інтерес Челсі це визнання його класу. Звичайно, відмовившись від такої пропозиції Шахтар ризикує отримати ображеного невмотивованого футболіста", - начал аналитик.

"Стосовно потенціалу і порівняння з Вілліаном. За Челсі грає Вілліан, якого практично неможливо порівняти із тим Вілліаном, що виступав за Шахтар. У Донецьку він був "примою". У Лондоні - умовно кажучи "тягач роялю" для зірок Оскара, Азара і Дієгу Кости. Чи не найголовнішою причиною того, що Вілліан став гравцем основи Челсі, вигравши серйозну конкуренцію, є той факт, що він виявився готовим пахати, виконувати величезний обсяг чорнової, захисної роботи. Це не я придумав, про це неодноразово говорив Моурінью. У Шахтарі Вілліан цього не робив. Або робив з-під палки Луческу", - сравнил двух бразильцев эксперт в своей конференции на matchday.

"Дуглас Коста, хоч і дуже багато вміє в атаці, також на оборону відпрацьовувати лінується. І мені важко сказати, наскільки він готовий мінятися, наскільки готовий і ментально, і фізично сприймати і приймати вимоги Моурінью. У вмінні контролювати м'яч, у вмінні "вибухнути", обіграти суперника на обмеженому просторі, з місця, він сильніший за Шюррле та Саллаха. Для мене це однозначно", - описал плюсы и минусы футболиста комментатор.

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML