ШАХТА

Виктор Вацко назвал игроков "Шахтера" рецидивистами

11.01.2015 16:34

Виктор Вацко назвал игроков

Виктор Вацко

Спортивный журналист Виктор Вацко прокомментировал поведение Дугласа Косты и Бернарда, которые пропустили начало сборов донецкого "Шахтера" в Бразилии.

"Стосовно запізнення Бернарда та Дугласа Кости, які, враховуючи літню історію, перетворюються на рецидивістів - це проблема, що перетворюється на дуже серйозну. Оскільки мова йде про управління колективом, який, безперечно, звертає увагу на такі прецеденти. Керівництву Шахтаря та Мрічі Луческу, схоже, буде нелегко у вирішенні цього питання. Думаю, зрозуміло із яких причин", - начал Вацко в своей конференции на matchday.

"Багато було сказано та написано, що Бернард влітку заплатив величезний штраф за своє запізнення. Тільки от штраф цей божевільно-величезний за мірками простої людини, але спокійно-підйомний для хлопчака-мільйонера", - продолжил журналист.

"І, аналізуючи ситуацію, зараз можна констатувати, що про дисциплінарні походеньки Бернарда ми говоримо значно частіше, ніж про його успіхи на футбольному полі. 2 голи Полтаві на Кубок 0 голів і 2 гольові передачі в ЛЧ плюс 0 голів і три гольові передачі у чемпіонаті в матчах з вітчизняними грандами калібру Карпат, Запоріжжя і Говерли - це аж ніяк не показник коштовного футбольного феномена", - навел статистику эксперт.

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML