"Зараз на стадії завершення перебуває реорганізація двох футбольних клубів Черкаський Дніпро та Зоря (Білозір’я). Ця процедура здійснюється на виконання спільного рішення загальних зборів двох громадських організацій Черкаський Дніпро і Зоря", — сказав Володимир Лашкул .

"На фініші цієї роботи буде видно чітку структуру: на вершині піраміди – команда майстрів Черкаський Дніпро, яка приймає участь у чемпіонаті України серед команд другої ліги і для якої поставлене завдання на 2015 рік перейти до першої ліги; у середній ланці – уже сформована команда Зоря-Черкаський Дніпро-2, яка буде приймати участь у Чемпіонаті та розіграші Кубка Черкаської області та України серед аматорських колективів, а у фундаменті піраміди – спеціалізована дитячо-юнацька футбольна школа Черкаський Дніпро-Зоря. Тут в трьох вікових групах сформовано три команди, які приймають участь в змаганнях ДЮФЛ області".

Також під час круглого столу обговорювався дизайн нової форми, яку будуть використовувати всі команди нової структури, але компромісу по цьому питанню знайдено не було і продемонстрований комплект відправили на доопрацювання, повідомляє офіційний сайт Черкасського Дніпра.

Источник: football.ua