ШАХТА

Виктор Вацко: "Карпаты" могут утратить статус профессионального клуба"

05.12.2014 10:58

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Экс-функционер "Карпат" Виктор Вацко рассказал о положении дел в клубе, а также выразил обеспокоенность тем, что уже летом 2015-го года легендарная команда Западной Украины может фактически исчезнуть.

"Мене у питанні Карпат зараз зимове підсилення хвилює найменше. У контексті того, що компетентні у юридичних питаннях люди говорять, про дуже раельні перспективи втрати клубом професійного статусу влітку", - печально начал журналист в своей конференции на matchday.

"Балажиц покине Карпати. Карпати зараз просто не в стані фінансово втримати цього футболіста. Грегор дуже додав за останні півтора року. З точки зору класу, майстерності, ігрових якостей, Юрій Беньо, дуже сильний у минулому захисник, ще в час моєї роботи у клубі називав саме Балажица потенційно найсильнішим центральним захисником команди. Останні півтора сезони показали, що Беньо не помилився. Грегор змужнів насамперед з точки зору психології. Отримав упевненість, якої йому десь не вистачало раніше, і перетворився на одного із ключових футболістів Карпат. Думаю, що у статусі вільного агента він швидко знайде собі нову команду із економічно цікавішими умовами, ніж у Львові", - отметил напоследок эксперт.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML