ШАХТА

Виктор Вацко: "Шахтер" выглядит идеально"

04.12.2014 17:20

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный телекомментатор Виктор Вацко проанализировал перспективу зимних трансферов клубами из Премьер-лиги.

"На мій погляд, цієї зими не варто очікувати звично високої активності українських клубів на ринку, якщо вести мову про якісні і класні придбання. Я б насамперед очікував міграції відомих у нашому футболі гравців із проблемних клубів", - начал эксперт.

"Найбільша потреба у трансферній роботі є у Дніпра. Металіст зі своїми внутрішніми проблемами і невиконанням певних умов контрактів важливих футболістів може зазнати нових кадрових втрат, які доведеться компенсовувати. Динамо не потребує серйозної трансферної роботи. Тому, якщо команду хтось і поповнить, то не більше двох гравців. Шахтар кадрово виглядає ідеально, за українськими мірками. Його посилити можуть лише готові гравці топ-рівня. А такі зараз у нашу країну не поїдуть. Та й сенсу витрачати кошти на них немає", - прошелся по лидерам чемпионата журналист в своей конференции на matchday.

"Команди В'ячеслава Грозного традиційно змінюють велику кількість футболістів у трансферні періоди. А зараз кадрову ротацію у Говерлі можуть викликати серйозні фінансові заборогованості перед футболістами, кожен із яких цілком може отримувати статус вільного агента. Те ж саме стосується Чорноморця. Непроста ситуація і в Іллічівця", - не обошел стороной аналитик клубы из низа таблицы рейтинга.

"Стосовно інших, нічого надзвичайного, на мій погляд, очікувати не варто. Щоправда, Волинь може стати перед необхідністю компенсовувати втрату кількох ключових гравців. Але може отримати "орендну" допомогу від клубів, де гравців багато", - закончил Вацко.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML