ШАХТА

Сергей Нагорняк: «Трудно играть, когда нет мотивации»

Сергей Нагорняк: «Трудно играть, когда нет мотивации»

Відомий у минулому футболіст, а тепер тренер «Дніпра» Сергій Нагорняк прокоментував результат спарингу Україна – Литва.

- Дуже важко налаштуватися на матч, в якому не має мотивації, - каже  Сергій Миколайович. – Добре налаштовані були лише ті гравці, які дебютували або провели мало матчів за «синьо-жовтих». А так, за великим рахунком ця гра була не потрібна. У гравців «Дніпра», «Динамо» та «Шахтаря» - велике навантаження. Добре, що їм хоч трішки дали відпочити. Але мотивації явно бракувало. І це зрозуміло, нормальне явище. Тренеру було цікаво подивитися найближчий резерв. Втім, на сьогодні збірна без Коноплянки, Ярмоленка не так виглядає, як би хотілося.

- Погодитеся, що після останніх матчів найчастіше експерти пояснюють чому так погано збірна зіграла, позитив у рахунку, але не якості гри?
- Для мене головне – це результат. Так, з Люксембургом могли і пропустити. Мабуть, у хлопців в голові було те, що суперник не є грандом і можна завжди надолужити. Коли  Люксембург створив кілька моментів біля наших воріт, українці ввімкнули повні оберти і пішли уперед. Взагалі, нашій збірній не завжди вдаватиметься показати яскравий футбол. Хлопці збираються на короткий час і зіграності явно бракує. Головне, щоби вони добивалися результату.

- Як вам Руслан Ротань в матчі проти Литви?
- Відіграв на своєму високому рівні. Мені дивно, що він не зіграв проти Люксембургу, кажуть була травма. Учора він відіграв майже увесь матч. І діяв достатньо не погано.

 

Источник: «Футбол 24»

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML