ШАХТА

Виктор Вацко: "Мне тревожно за нашу игру"

19.11.2014 17:27

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный комментатор Виктор Вацко проанализировал последний сбор сборной Украины. Начал журналист с вчерашнего матча против сборной Литвы.

"Дуже складний матч для глобальних висновків.  По-моєму, різниця у мотивації, що б там хто не говорив, була відчутною. Так само були відчутними проблеми в конструктивній грі проти добре організованого суперника. Хоча суперник цей, якщо брати клас виконавців, нам дуже поступається. Це стосується навіть першого тайму, коли ми реальну гостроту створили раз після стандарту і ще раз післяподачі з флангу від Морозюка, під яку ногу підставляв Безус", - написал аналитик в своей конференции на matchday.

"Мені тривожно за нашу гру першим номером. Ми прогнозовані у веденні атак командно. Закрий нам фланги - і біда. Ми занадто повільні у контролі м'яча, нездатні за рахунок контролю і командних дій вскривати захист суперника. Ми вразливі для контратак суперника. Навіть такого, як Литва та Люксембург. Єдина лінія, до якої немає жодних запитань - воротарі. І П'ятов (у попередніх матчах), і Бойко (з Литвою) продемонстрували найвищий клас!", - продолжил эксперт.

"Тому, враховуючи той факт, що ми "маємо те, що маємо" (в тому числі і в ситуації з лазаретом і, як наслідок, нестабільним складом команди), давайте просто будемо радіти результату, абстрагуючись від мрій про видовищний футбол. Результату, який виведе нас у фінальну стадію Євро-16", - подвел итог Вацко.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML