ШАХТА

Виктор Вацко: "Сделали бы все, чтобы натурализовать Тайсона"

18.11.2014 9:12

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный журналист Виктор Вацко поделился с публикой своим мнением на счет доминирования бразильского фактора в "Шахтере".

"Луческу я особисто вважаю великим тренером. Проте його фактор у розвитку та вихованні футболістів для збірної України я б не перебільшував. Мені особисто, як українцеві, наприклад, не дуже приємно бачити, що в Лізі чемпіонів, в ситуації коли команда повністю домінує у грі, все тримає під контролем, на поле на заміну виходять бразильці, а не українські футболісти. А для тренерського штабу збірної України досвід наших хлопців у ЛЧ був би дуже важливим", - начал комментатор.

"Той же Гладкий усім усе прекрасно показав на старті сезону, коли, отримавши довіру тренера, забивав у кожному матчі. Показав те, у чому я був упевнений на 100% - у нього достатньо якості, аби бути корисним для топової команди українського футболу. Проте Сашко, як і кожен футболіст, потребує довіри тренера. А зараз - штучно, чи ні (не берусь сказати напевне, хоча розумію статус Луїса Адріано в команді) - він не грає. Грають інші. Неукраїнці (хоча, зізнаюсь, я зробив би усе, щоби натуралізувати Тайсона)", - продолжил Вацко в своей конференции на matchday.

"Рустама я вважаю одним із найсильніших українських воротарів сучасності. І те, що сталося взимку, у моїй голові не вкладається. Не вкладається з точки зору стороннього нейтрального спостерігача. Спостерігача з українським паспортом, для якого збірна України - найголовніша та найулюбленіша команда. До речі, наскільки мені відомо, Рустаму влітку пропонували варіанти продовження кар' єри в Росії, але він категорично відмовився", - поделился информацией эксперт.

"А от з точки зору футболу, як бізнесу, я прекрасно можу зрозуміти і логічно пояснити рішення Луческу. Насамперед стосовно бразильського акценту в найпрестижнішому клубному футбольному турнірі континенту", - подытожил аналитик.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML