ШАХТА

Виктор Вацко: «Политику на стадионы принесли политики»

29.10.2014 20:06

Виктор Вацко: «Политику на стадионы принесли политики»

Виктор ВацкоТелекомментатор Виктор Вацко ещё раз объяснил свое отношение к скандальным моментам которые произошли на «Арене Львов» связанные с баннерами и фаерами.

«Політику на стадіони принесли політики. Прізвища людей, що почали на всю країну спекулювати на цій темі, думаю, згадаєте самі. Я проти того, щоби давати цим горе-політикам приводи використовувати футбол для досягення своїх власних політичних цілей. Мені не подобається, що цій боротьбі з фанами приділяться занадто багато уваги на телебаченні і в пресі. Тому що, горе-політики отримують трибуну для власного піару», — начал эксперт.

«Я вважаю, що за правопорушення потрібно суворо карати винних. Але робити це тихо і спокійно. І робити це повинні відповідні компетентні органи. Органи охорони порядку. І одним із елементів покарання, окрім тих, що передбачені кримінальним кодексом, повинні бути фінансові стягнення з винних у розмірі ідентичному до того, який штраф надіслали клубу з УЄФА чи ФІФА. І ось про ці покарання власне і потрібно говорити — щоби іншим було зась. Вчинити таку собі «показательную порку»», — предложил свое решение проблемы журналист в конференции на matchday.

«А так, у мене виникає враження, що чим більше на ці теми ми говоримо публічно, тим більше стає правопорушень на стадіонах. Я хочу говорити, думати і писати про футбол. Голи, паси, сейви, пенальті, офсайди, тактику, схеми тощо. Тому мені це політичне возюкання неприємне. І я не хочу на нього витрачати свій час», — закончил аналитик.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML