ШАХТА

Виктор Вацко ответил на критику Бориса Тащи: "Мне было бы стыдно"

16.10.2014 14:01

Виктор Вацко ответил на критику Бориса Тащи:

Виктор Вацко

Телекомментатор Виктор Вацко ответил Борису Тащи на его возмущение по поводу нелепости предыдущего интервью журналиста в отношении его трансфера в "Штутгарт".

"Я читав це інтерв'ю. Посміявся. І, як порадив "маестро шкіряного м'яча", вирішив задатися питанням, "де комедія" )))", - иронично начал эксперт.

"По-перше, у питанні Тащі-Бундесліга, на яке я свого часу відповідав, мова йшла про Вольфзбург. Один із найбагатших клубів Німеччини, який ставить завдання потрапляння до Ліги чемпіонів і може собі дозволити відповідних гравців для його виконання. Відповідних - це не тих, що у своїй кар'єрі в Прем'єр Лігах України та Росії відіграли аж 59 хвилин", - подчеркнул аналитик.

"По-друге, Тащі підписав контракт із командою третього дивізіону, яка ще зовсім недавно, до реформ у структурі проведення змагань у Німеччині, виступала у напів-аматорській Регіональлізі. Головний тренер першої команди Штутгарта навіть не знав про підписання такого гравця, як Тащі. Про яку Бундеслігу йдеться??? У напів-аматорському чемпіонаті за команду, що не вирішує жодних турнірних завдань (а другі команди клубів Бундесліги, за Регламентом не можуть підійматися вище третього дивізіону) ще я зможу зіграти у свої 36 на одному коліні. І в такій ситуації мені було б якось соромно і ніяково надувати щоки, розповідаючи усім, який я великий футболіст, але негідники-тренери (при чому, усі протягом останніх чотирьох років) не дають мені шансу", - написал Вацко в своей конференции на matchday.

"Але, незважаючи ні на що, у тому числі й мої сумніви, буду радий, якщо у Німеччині у Бориса Тащі все вийде, і він таки зіграє у справжній першій Бундеслігі. Удачі!", - закрыл тему комментатор.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML