ШАХТА

Виктор Вацко: "Три очка не пахнут"

14.10.2014 17:18

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Телекомментатор Виктор Вацко проанализировал вялую игру сборной Украины в отборе на ЕВРО-2016, но констатировал, что результат превыше всего.

"Хтось із наших збірників сказав після матчу з Македонією фразу "три очки не пахнуть". І не погодитись із цим неможливо. Результат на табло, якою б не була гра. Подобається вона нам, чи ні", - начал эксперт.

"Звичайно, у командній грі, у нас великі проблеми. З точки зору організації, контролю м'яча, виходу із оборони в атаку. За великим рахунком, в атакувальній роботі ми залежні лише від футбольного індивідуального таланту Коноплянки та Ярмоленка і, глобально кажучи, створюємо гостроту, коли хтось із них щось сам придумає на полі", - продолжил журналист.

"Хоча, зрештою, якщо згадувати історію, то збірна України дуже часто мучилась із суперниками, з якими змушена була грати як фаворит матчу, з якими змушена була грамотно гостро і якісно атакувати позиційно.
І в таких матчах ми часто-густо і втрачали важливі очки. Ну, ось такий у нас футбол", - констатировал Вацков  своей конференции на matchday.

"Тому поки Коноплянка і Ярмоленко щось придумують, поки П'ятов відбиває, а Мартинович та Сидорчук забивають, поки ми набираємо 6 очок у двох матчах, давайте забудемо про негатив і просто насолоджуватимемось тим, що маємо. А найголовніше, що ми маємо у цьому контексті, - це надія та шанси на потрапляння у фінальну стадію Євро-2016 уже після трьох зіграних матчів кваліфікації", - оптимистично закончил комментатор.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML