ШАХТА

Сегодня все против сборной Украины

22.03.2013 11:43

сборная УкраиныФутбольна збірна України має примарні шанси пограти на Кубку світу-2014. Річ не тільки в теперішній турнірній ситуації, хоча вона складна. Для її виправлення треба перемагати сьогодні збірну Польщі. Зробити це практично нереально.

1. Кадрові проблеми

У нас немає жодної лінії, на яку можна покластися. Голкіпер П'ятов помиляється. У центрі захисту непогана, але безальтернативна пара Хачеріді — Ракицький. Півзахисників раніше вважали наймогутнішою ланкою, яка може приховати відсутність забивних форвардів. Тепер: Коноплянка травмований, Гусєв випав з основного складу київського "Динамо", Ярмоленко грає егоїстично й неефективно. Тож забивати немає кому.

2. Слабкий рівень чемпіонату України-2013

Переважна більшість наших футболістів представляють національний чемпіонат. Зимовий період був для клубів-середняків прем'єр-ліги питанням виживання, а не підготовки. Тому відсутні резерви для заміни  тих, хто не в формі. А футболісти "Динамо", "Дніпра" та "Металіста" показують слабку гру.

3. Дискваліфікація Селіна

Поляки орієнтуються на представників найкращих європейських чемпіонатів. Там сезон у розпалі. Правий фланг Польщі — найсильніший. Нам виставити у протидію немає кого: Коноплянка та Селін у Варшаві не зіграють.

4. Відставка Жмуди

Головний тренер Польщі на Євро-2012 був найслабшою ланкою команди. Тепер за збірну взявся Вальдемар Форналік — тренер, який зробив себе сам, а не поставлений до керма команди завдяки гарним стосункам із керівником Федерації футболу.

5. Суддівство

Збігнев Бонек, шеф Польського футбольного союзу, дружить із керівником УЄФА Мішелем Платіні. Тому, не виключено, всі суперечливі ситуації по ходу поєдинку тлумачитимуть на користь поляків

Источник: Газета по-українськи

 

 

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML