ШАХТА

Виктор Вацко: "Коноплянке и Ярмоленко нужно ехать из Украины"

12.07.2014 15:55

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный спортивный телекомментатор Виктор Вацко порассуждал на тему последних трансферных слухов вокруг лучших крайних полузащитников Украины Андрея Ярмоленко и Евгения коноплянки.

"Трансфер Коноплянки - дуже цікавий момент. Дніпро розраховує на вихід до групового турніру ЛЧ і тому не хоче продавати Євгена. У Дніпра буквально нещодавно була пропозиція від "Вест Хема", але англійці отримали відмову саме з такою мотивацією. З іншого боку, якщо Дніпро не пройде кваліфікацію, шанси на трансфер Коноплянки "на прапорці" трансферного вікна, на мій погляд суттєво зростуть. Тим більше, що контракт футболіста з клубом закінчується через рік", - начал эксперт.

"Європейські клуби, знаю, радісно потирають руки. Адже у Європі в таких ситуаціях гравців продають, розуміючи, що за рік втратять безкоштовно. Але ніхто із них не розуміє українських нюансів. Тому я майже на 100% впевнений, що Дніпро, якщо не продасть Женю влітку, продовжить з ним контракт. Не виключаю, що на кращих для футболіста умовах. І Коноплянка погодиться", - отметил журналист в своей конференции на matchday.

"Стосовно Ярмоленка. Якщо Динамо дійсно хоче за нього 30 мільйонів євро, то цей трансфер нереальний. Оскільки на даний момент жоден європейський клуб не знайде економічних підстав для витрати такої суми за футболіста, що не грає ні на ЧС, ні навіть в ЛЧ", - скептически прокомментировал слух журналист.

"Я не дуже вірю спекуляціям, які розповсюджують в інтернеті з різноманітними коментарями різноманітних людей. Наскільки мені відомо, різноманітних авторизацій різноманітним агентам Андрій нароздавав, але ніхто нічого конкретного і серйозного йому досі не запропонував. А понаписувати про інтерес Реала, Барселони, Челсі, МЮ, МанСіті, Ювентуса, Баварії, ПСЖ, Монако тощо і розповсюдити це в інтернеті - дуже легко", - раскритиковал агентов комментатор.

"На мій погляд, і Коноплянці, і Ярмоленку необхідно їхати з України у топовий чемпіонат. У нашій УПЛ вони прогресувати вже не будуть. Тим більше, враховуючи наші нинішні реалії. Сподіваюсь, керівники Дніпра і Динамо, не забуваючи, звісно, і про власну економіку, подумають також про майбутнє збірної України, розглядаючи трансферні пропозиції стосовно цих футболістів", - с верой в свои слова закончил эксперт.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML