ШАХТА

Бальчос: "Мав на власні очі переконатися у можливості проведення матчів у Криму"

Президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав Армянськ, щоб переконатися в тому, що безпечному проведенню домашніх матчів місцевого Титана нічого не загрожує.

Мілетій Бальчос, фото football.ua

"Як для керівника організації, чиє завдання полягає в організації змагань з футболу, для мене було важливо на власні очі переконатися у можливості безпечного проведення домашніх матчів Титану. Гіпотетично футбол знаходиться поза межами політики, це всі розуміють, проте, якщо залишається бодай віддалена ймовірність виникнення прецеденту, що може призвести до якихось зіткнень, краще вирішувати ситуацію на місці".

"Спільно з керівництвом Титану проведено низку зустрічей із представниками правоохоронних структур як української, так і російської сторін. Під час перемовин ми знайшли консенсус із питань приїзду команд до Армянська, а також виробили лояльний механізм перетину блок-постів на обох кордонах".

"З метою запобігання виникненню конфліктних ситуацій задля в’їзду до Армянська командам, а також арбітрам та делегатам ФФУ, призначених для роботи на матчах, необхідно мати поіменний список осіб, які в’їжджають на територію Криму із переліком серій та номерів їхніх паспортів. Те саме стосується і груп уболівальників, які супроводжують свої команди".

"Щодо легіонерів: питання про отримання віз для в’їзду в Крим необхідно погоджувати у місцевому генеральному консульстві Російської Федерації".

"Стосовно забезпечення безпеки під час проведення матчу: в чаші стадіону знаходитиметься група стюардів. Це підготовлені охоронці підприємства Титан, які володіють усіма необхідними навичками, що відповідають меті їхнього знаходження на стадіоні. За межами арени також розташовуватимуться групи охорони правопорядку та забезпечення безпеки".

"До клубів, що мають виїжджати на матчі до Армянська, ми направили листа з відповідними інструкціями та рекомендаціями щодо питань забезпечення безпеки під час процедури перетину кордонів", — коментує президент ПФЛ.

 

Источник: football.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML