ШАХТА

Анатолий Демьяненко: "Я жду, чтобы игроки показали свой характер"

27.02.2013 19:47

Демьяненко.jpegУ п’ятницю 1 березня «Волинь» стартує у весняній стадії сезону 2012/13 виїзним матчем із «Шахтарем». Як ми вже повідомляли, вчора лучани прилетіли із третього навчально-тренувального збору у Белеку відразу до Донецька. Команда мешкає у Донецьку в готелі «Вікторія». Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко розповів як готується команда до матчу 19-го туру.

- Анатолію Васильовичу, чи всіма ігровими лініями ви задоволені після зборів?
- Задоволений в принципі, але ж стовідсоткової, ідеальної готовності навряд чи можна досягти. Завжди хочеться кращого, тому допрацьовувати будемо.

- Який контрольний матч на третьому зборі ви виділите?
- Проти тираспольського «Шерифа» (1:2) непогано зіграли. Задоволений, бо компактно грали два тайми, моментів створили дуже багато, але реалізація їхня була погана. А от динаміка, швидкість роботи з м’ячем і ухвалення рішень на полі – це все було.

- Чи все добре склалося в Туреччині в організаційному плані, а також з умовами підготовки?
- Так, все належним чином було, а погода – не підводила. Декілька разів дощило, але на це не звертали уваги, тренувалися і контрольні матчі грали.

- З теплої Туреччини команда повернулася у прохолодну Україну…
- Вважаю, що кількох днів у Донецьку нам вистачить на акліматизацію. Всі ми чекаємо відновлення чемпіонату. Тренуватимемося перед «Шахтарем» на полі РСК «Олімпійський».

- Якої гри ви очікуєте у п’ятницю на «Донбас Арені»?
- Чекаємо важкого матчу. «Шахтар» іде на першому місці, це хороша команда із хорошими гравцями. Ми знаємо їхній рівень, знаємо їхній стадіон і те, як вони грали в Лізі чемпіонів. Найголовніше, що я чекаю, це того, щоб гравці показали свій характер і найкращі якості.

Источник: ФК Волынь

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML